J & J Timmerwerken
Referenties

Referenties

Op deze pagina vindt u verschillende recensies van particuliere projecten alsook projecten die
gedaan zijn in samenwerking met verschillende bouwbedrijven.
U kunt ook uw eigen recensie toevoegen en ons feedback geven waar u dit nodig acht.

JJTimmerwerken
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Josianne RipJosianne Rip
10:22 06 Mar 23
Justin&Jordy hebben bij ons de dakgoot vervangen en herstelwerkzaamheden uitgevoerd door rotting onder de bestaande dakgoot. Werkelijk alles is echt helemaal prima verlopen. Communicatie, superuitgebreid en netjes, foto's tijdens werkzaamheden waardoor we op de hoogte waren van de vorderingen. Tegenvallende onderconstructie? Hop, netjes zoals afgesproken gelijk een belletje terwijl hij bovenop het dak stond, netjes foto's en een filmpje zodat we goed in konden schatten wat de situatie was. Ontzettend tevreden. Zelfs de muziek die ze draaien tijdens hun werk is prima. De volgende klus is uiteraard ook voor deze 2 broers 🙂
Richard GeertseRichard Geertse
11:36 22 Dec 22
Na onze badkamer renovatie moest de deur (met kozijn en nieuwe drempel) nog vervangen worden.Ook moest er aan de buitenkant van het huis nog een kleine deur (kabouter deur) worden vervangen.Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Lindsey DamLindsey Dam
12:40 05 Nov 22
Goede ervaring met dit bedrijf. Ze kwamen de afspraak na en werken erg netjes. Veranda laten reparen door dit bedrijf. Dit deden ze erg goed en snel. Goede prijs kwaliteit verhouding.
MeneerMeneer
17:04 06 Oct 22
Goede ervaringen met dit bedrijf. De jongens kwamen hun afspraken na en leverde goed werk af. Ook waren ze heel snel met de service en dat tegen een goede prijs. Wij zijn tevreden!
Kirstie Van santenKirstie Van santen
10:11 23 Jul 22
J&J timmerwerken hebben bij ons een dakraam gemonteerd. Dit is professioneel kundig en enorm netjes gedaan en afgeleverd. Erg blij met de service en het fijne contact. Zeker weten en bedrijf om contact mee op te nemen. Luisteren naar de wens en vervullen deze. Ook met tijd en afspraak zijn zij keurig. Geen enkele klacht, alleen maar positiviteit.
Ilse van der SteenIlse van der Steen
09:55 28 Jun 22
JJ Timmerwerken hebben bij mij een overkapping van Douglas hout met polycarbonaat dak geplaatst. Daarnaast hebben ze buiten een kraan en stopcontacten gerealiseerd.Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk en professioneel in hun communicatie. Ze hadden een goede kijk op de gewenste werkzaamheden en dachten in oplossingen. De offertes waren transparant en duidelijk en vragen werden snel beantwoord.De werkzaamheden startte op de afgesproken datum en tijd en werden heel vakkundig en professioneel uitgevoerd (ook tijdens minder ideale weesomstandigheden). De vakmensen die bij mij gewerkt hebben, waren allen beleefd, vriendelijk en heel kundig. Ook de onderlinge werksfeer was goed. Op het gebied van detailafwerking werden de opties voorgelegd waardoor ik als opdrachtgever zelf kon aangeven welke mijn (visuele) voorkeur had.Ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten en de prettige wijze waarop JJ Timmerwerken zaken doet. Ik zou ze altijd aanraden en zeker opnieuw benaderen bij toekomstige projecten!
js_loader

Adres
J&J Timmerwerken
Albert Plesmanweg 15-7 

4462 GC Goes

Bedrijfsgegevens
KvK nr: 60618957

BTW nr:  853985789B01

Bank:  NL23 ABNA 0565 1072 08

Contact
Email: info@jjtimmerwerken.nl

Tel: +31 6 48251662
Mail Offerte: offerte@jjtimmerwerken.nl

Tel Offerte: +31 6 34504494

Social Media

2023 Copyright: J & J Timmerwerken | Privacy beleid